Derfor er min kjære fortsatt min kjære..

I dag har jeg hatt en ordentlig crappy dag. Jeg har jobbet så forferdelig motvillig, og deretter vært hos mormor. Ikke at det er så ille, men i dag hadde jeg virkelig en dårlig dag. Aner ikke hvorfor, men det bruker å gå litt i bølger det der humøret mitt. Så i dag var en grusom deppe-dag og alt var galt. Jeg vurderte seriøst å stikke av fra hele livet og bosette meg i Thailand eller noe. Noe som gikk gjennom tankene mine var faktisk også at kjæresten min er så utrolig dårlig til å vise omsorg og kjærlighet på den tradisjonelle måten. Dette er noe jeg både elsker og hater ved han, for innimellom hadde det vært nice med litt dulling og kosing på sofaen feks. Hvertfall dager som i dag. Og videre tenkte jeg også masse stygge ting. Senere sa han fra at han hadde bestemt seg for å bli med en kompis til Arendal og bli der til i morra. Jeg var driiitskuffa, men samtidig kunne jeg ikke være det fordi jeg skal jo på jobb i morra også- jeg hadde nesten ikke sett han uansett om han var hjemme. Det skinte kanskje litt gjennom meldingene mine at jeg ble skuffa (kan ikke skjønne det), og det skjønte han. Men han dro nå likevel før jeg kom hjem.

Det første jeg ser da jeg åpner døra hjemme, er en lapp hvor det står "Se under puta di". Og det gjør jeg. Veldig forventningsfull seff. En lapp til? Høh... og der var det tegnet bordet vårt med en laptop. Hmm, tenkte jeg og skjønte svært lite. Etter litt så skjønte jeg at det var en rebus, som endte i grillen ute. Og der var verdens vakreste syn!! En boks med påskeegg!! Jeg ble så glad at jeg gråt litt. Her hadde jeg tenkt litt stygt om han i hele dag, og så gadd han det der. Skal ikke så mye til for å glede meg kanskje, men jeg er virkelig glad i de egga da:)

Så kanskje han ikke er så dust likevel, og kanskje utradisjonelt ikke er så dumt;) Når fornuften min forteller meg at vi har det veldig bra til å ha vært samboere i seks år, så får jeg vel høre bedre etter.
Jeg må fortsatt sove alene i natt da, men det får jeg tåle. Skal sitte halve natta å strikke og spise påskeegg moahahaha:D

Én kommentar

Monica Therese

04.mar.2008 kl.22:39

Åååh,det var da veldig koselig gjort =) Håper du har det bedre nå da ;)
Ha en strååålende uke!!

Skriv en ny kommentar

hits