Min første blogg...

Ja, da er jeg igang med prosjekt; blogg. Hvordan skal dette gå tro? Poenget med denne er første og fremst å få utløp for det jeg ønsker å snakke om, men som jeg ikke vil kjede mine nærmeste med... Hehe høres jo lovende ut tenker jeg! Men, de jeg er mest sammen med interesserer seg null niks for både psykologi og strikking, så det er det denne bloggen vil handle om:) Og kanskje det vil komme noen innspill innimellom om kaninene mine, for de er det heller ikke mange som ønsker seg å høre om.

Håper jo litt at noen vil synes det er litt interessant å lese her selv om mine nærmeste ikke vil høre om disse tingene da:) Skal legge ut oppskrifter og bilder av strikkeprosjekter, så er det noe 'nyttig' her også i det minste.

Så må jeg nesten si at kaniner er meget undervurderte som selskap, hvertfall er mine to verd sin vekt i gull for meg som må bo i Tigerstaden uten min kjære samboer gjennom 4 år... Jeg må nemlig bli psykolog, og det må jeg gjøre i Oslo. Så det vil si at jeg har seks lange år foran meg, men det faglige gleder jeg meg masse til!
Leser om hvordan barn lærer å snakke akkurat nå (mener skulle gjøre nå), og det er kanskje ikke akkurat favorittemnet, men det er lett å huske det meste derfra.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits