Dårlig til å oppdatere...

Ja, det har jeg jammen vært i det siste.. Men jeg har faktisk hatt lite lyst å blogge, og så har jeg vært mye i stallen og koset meg:D Her er Arnie, som jeg har lekt masse med de siste ukene. Han gikk travløp frem til 2006, er 8 år gammel og dermed ganske unghest å ri. Travere blir som oftest ikke særlig godt innridd, da de ikke trenger det for å gå løp. Dermed er Arnie litt under omskolering til å bli ridehest, men han er særdeles godt trent fra før altså, så jeg sliter ikke med han. Mangler bare galoppsjenkelen, så er han så flink atte:)

dsc00839

dsc00837

Hehe:P

Han er så supersøt, og jeg føler at vi fant hverandre med en gang. Men nå de siste dagene er han blitt litt varmere i trøya så han prøver å tulle litt innimellom. Men han tar aldri kontrollen på ordentlig. Det  er bare sånn hester er, de bruker gjerne litt tid på å finne plassen sin i flokken - og selv om vi mennesker skal være så høyt over i rang at vi ikke engang er i flokken, så er det ikke lett å skjønne alltid siden vi driver å pusser og klør på dem..

Må vel understreke at han ikke er min, og at jeg prøver nå å spare penger til å kjøpe egen hest om ett års tid, hvis jeg får en godt betalt jobb innen utdannelsen min vel og merke. Må regne med å bruke ca 3000,- pr mnd, pluss forsikring og pluss man må ha noen tusen i ekstra krisepenger.

Men, jeg skjønner jo nå hvor mye jeg har savna hesteholdet og er veldig glad for at jeg får holde på med Arnie så mye jeg vil, og at jeg må prioritere hest fordi det gjør meg tusen ganger lykkeligere enn jeg har vært de årene uten hest. Selv om jeg sikkert trengte en pause for å skjønne det.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits