Den som venter på noe godt...

Etter seks år er jeg nå plutselig blitt singel. Ufrivillig. Uforstående. Utrolig trist, men jeg prøver å gripe sjansen til å gjøre ting jeg ikke hadde gjort om jeg fortsatt var i forholdet. Så jeg søkte om å bli fôrvert til en Staffordshire Bull Terrier valp, og jeg var og tittet på en to år gammel Fjordhest hoppe. Og endte opp med begge deler gitt. Hunden har jeg ventet noen år på, pga samboer - EKS samboer mener jeg- ikke ville ha.. Pluss at jeg jo har de to søte kaninene mine. Jeg har flyttet hjem i kjelleren til foreldrene mine, et par skritt tilbake men det frigjør endel penger for å si det sånn:) Og mine nye planer for livet er å starte et hestesenter med terapiridning og lykkelige hester. Så jeg går ett år til nå på sosiologi, så er jeg forhåpentligvis ferdig der, og så tar jeg Ridelærer I på Starum neste høst. Derfra er det bare lykke. Og slit, men det er lykkelig slit!
Så fortsetter jeg senere med Ridelærer II og III, samt terapiridning-kurs og så er jeg igang.

Dessuten skal jo fjordingen min og jeg på utstillinger og bruksprøver til våren, om vi får trent nok til det, og senere blir det jo da full innridning og trening til Fjordhest NM 2010 :)

Hunden skal også på utstillinger, og det blir svært spennende!! Særlig fordi jeg har hørt mye rart om hundeutstillingsmiljøet.. Men tror det blir moro. Håper jeg har så mye tid til alt som jeg har planlagt at jeg har. Det har jeg sikkert ikke.. Men det skal bli deilig med masse å holde på med, for nå tenker jeg for mye på hva eksen driver med altså. Er ikke sunt det vet jeg.

Her er fjordinggullet mitt :)

sommer08 001

Ja, hun er i godt hold som fjordinger flest. Men ikke så ille som det ser ut til, og hun skal jo vokse noen cm til:)
Arnie står rett bak og klør henne egentlig på manken. Har jo han frem til juni, så jeg får ridd litt selv om det ikke er på min egen hest da. (Enda mer grunn til tidsbekymring hehe, to hester, valp, skole, jobb, kaninene, fest og moro.. Bare å vedde om hva som må nedprioriteres..)

Gleder meg til å stille henne ut, for lurer jo fælt på åssen hun er i fht rasestandard. Klarer liksom ikke se forbi det at hun er nydelig jeg da :) Men hun er rettstilt og fin, med pent hode. Det ser jeg. Og hun er veldig trivelig. Kommer til meg på beitet og er ganske kosegris. Og hun stod helt stille hele veien hjem, over to timers kjøring. Så blir moro å starte tømmekjøring og etterhvert innkjøring med henne.

Og her er valpen, litt dårlig bilde men skal legge ut et bedre når jeg får tatt ett selv :)

valp435dager

Jeg har aldri i hele mitt liv gledet meg så mye til noe som den dagen jeg får hente henne hjem. Ingen tvil om at jeg gjorde rett i å søke om å bli fôrvert. Selv om jeg kanskje kunne mest tenkt meg å eie fra dag 1 når jeg tenker meg mer om. Men nå får jeg lært utstilling, og det er utrolig moro. For det tror jeg neppe jeg hadde kommet meg på uten at jeg måtte..

Jeg har lest alle bøkene canis.no anbefaler valpekjøpere å lese, helt utrolig nyttig!! Og canis.no er en fantastisk side må jeg også si :)

Så om en uke og en dag er jeg valpemamma for første gang, og det skal bli et slit som noen sier. Men mye glede må jeg jo tro det blir. Og så mye koseligere å dra på skogstur også da.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits