Nytt år, nye muligheter!?

Jepp. I år skal jeg gjøre ALT!

  1. Fallskjermhopp
  2. Strikkhopp
  3. Rafting
  4. Reise masse
  5. Stå masse brett
  6. Trene hesten til NM
  7. Bruke mer tid på vennene mine
  8. Hytteturer
Vet ikke om det går under nyttårsforsetter, men dette er hvertfall minimumet av ting jeg skal få gjort i år. Gjøre ferdig skolen står ikke der fordi det er selvsagt at jeg skal det;)

Fallskjermhopp har jeg ønsket meg i fem år, det var nesten jeg gjorde det men så hadde jeg ikke råd likevel. 2990 kr koster det i ukedagene hvis jeg dropper å bli filmet. Kan heller ha med en som kan ta bilder når jeg har landet håper jeg.
Strikkhopp har jeg ikke funnet prisen på, men det koster nok litt det også. Blir litt stress å finne penger til alt jeg har lyst til. Men nå har jeg søkt jobb som nattevakt på et hotell, så hvis jeg får den jobben bilr det bedre økonomisk. Men jeg blir jo sikkert helt zombie av jobben da:)

Trene hesten til NM er litt sånn på tull også, siden fjordhest NM begynner 25 juni og det er jo snart. Hun blir vel såvidt innridd til da:P Og så er det helt på andre siden av landet, så jeg får nok ikke dratt dit med hest i år nei.
Men jeg skal få trent kondisen hennes, og bygget endel muskler frem til innridningen skal begynne. Det er viktig det også!

Egentlig er jeg litt misfornøyd med vennene mine. Begynner å lure på om det er meg som er dårlig til å ta kontakt eller om det er dem, men det går hvertfall mange dager mellom hver gang jeg snakker med noen som ikke er på jobben min eller i stallen. Det er for dårlig, så jeg tenkte jeg skulle prøve å gjøre større innsats selv fremover. For jeg vil finne på mye mer, reise mer og stå brett osv, men det er ikke lett å få med noen merkelig nok. Nå har kanskje alle like dårlig råd som meg selv, og det har jo mye å si såklart. Men likevel, det bør jo ikke være helt umulig å komme seg litt på tur da?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits